Kosten

Kosten

Welke opties zijn er voor u?

GEFINANCIERDE RECHTSBIJSTAND

Rijkhoff Strafrecht verleent rechtsbijstand op betalende basis en op basis van gefinancierde rechtsbijstand, ook wel “pro deo” of “toevoeging” genoemd.

Met behulp van uw gegevens vragen wij deze toevoeging voor u aan bij de Raad voor Rechtsbijstand. Aan de hand van uw inkomen gaat de Raad na of u voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt. U moet ten alle tijde een eigen bijdrage betalen. De hoogte daarvan is afhankelijk van uw inkomen.

Kijk voor meer informatie, waaronder de inkomenseisen en de hoogte van de eigen bijdrage, op de site van de Raad voor Rechtsbijstand.

BIJSTAND OP BASIS VAN UURTARIEF

Komt u niet voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking, of ziet u daar expliciet van af, dan staat mr. Rijkhoff u bij op basis van een uurtarief. Aan de hand van de geschatte tijd wordt op voorhand een indicatie gegeven. Mochten er meer werkzaamheden nodig zijn dan wordt dit tijdig met u overlegt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook is het mogelijk om uw belangen op basis van een vast bedrag te behartigen.

Het eerste gesprek is altijd gratis en verblijvend. Neem bij vragen gerust contact op. Klik hier voor contactinformatie.

Chat op Whatsapp
App mij