Jeugdstrafrecht

Jeugdrecht

Jongeren tussen de 12 en de 18 jaar die worden verdacht van een strafbaar feit krijgen een speciale kindgerichte behandeling. Bij zo’n procedure komt veel kijken. Dat laat een grote indruk achter bij zowel de minderjarige als de ouders.

Bovendien spelen er bijzonder veel belangen, niet in de laatste plaats de persoonlijke omstandigheden en de ontwikkeling van het kind. Rijkhoff | De Heer Advocaten begrijpt deze zorgen en begeleidt uw kind dan ook op zorgvuldige wijze. 

De regels bij het jeugdstrafrecht zijn anders dan bij het volwassenenstrafrecht. Wel kunnen jeugdigen worden verdacht van dezelfde soort zaken als volwassenen. Kijk onder “strafrecht” voor de onderwerpen waarin Rijkhoff | De Heer Advocaten is gespecialiseerd.

Is uw kind in aanraking gekomen met politie en justitie? Schakel Rijkhoff | De Heer Advocaten dan direct in en bel ons nu. Wij ondersteunen uw kind bij aanhouding, tijdens het verhoor, bij verblijf op het politiebureau en wanneer uw kind is opgeroepen voor een OTP-zitting of een zitting bij de kinderrechter. Die bijstand is in de meeste gevallen kosteloos.

Herkent u een van deze situaties?

Chat op Whatsapp
App mij